Oplossing voor Suzuki C1061 / C1062 DTC Foutcodes – Pump Motor Circuit

ATE MK61 - ABS units
ATE MK61

ABS units

Registreer of log in om prijzen te zien

De foutcodes C1061 en C1062 bij Suzuki wijzen op problemen met de pompmotor, een essentieel onderdeel van het ABS-systeem. Deze codes kunnen individueel of samen worden gedetecteerd en kunnen vaak voorkomen bij modellen zoals de Suzuki Alto GF (2009-2014) en de Suzuki Grand Vitara JT (2005-2015).

Symptomen van C1061 en C1062 Foutcodes

Het optreden van deze foutcodes activeert het ABS-waarschuwingslampje in de Suzuki, waardoor bestuurders worden gewaarschuwd voor een potentieel defect in het ABS-systeem.

Oorzaken van de DTC Foutcodes

De meest voorkomende oorzaak van deze foutcodes is een defecte pompmotor. De pompmotor, samen met de ABS ECU en het hydraulische blok, zorgt voor een continue pompende beweging naar de remklauwen, waardoor het blokkeren van wielen wordt voorkomen tijdens het remmen.

Advies voor Oplossing van C1061 en C1062 bij Suzuki Alto of Suzuki Grand Vitara

Om deze storing effectief op te lossen, biedt ACTRONICS een revisieservice voor het ABS-systeem aan. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u uw ABS-systeem laten herstellen met een effectieve oplossing. Via ons eenvoudige online opdrachtformulier kunt u het defecte onderdeel naar ons opsturen. Onze specialisten zullen het onderdeel grondig testen, defecte of zwakke componenten vervangen en het vervolgens netjes verpakt en Plug & Play terugsturen naar uw werkplaats, alles binnen twee werkdagen en met twee jaar garantie op het geleverde werk.

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Onze technische helpdesk staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare oplossing voor je ABS-problemen.