ACTRONICS presenteert gloednieuwe revisiecatalogus

ACTRONICS presenteert met trots haar gloednieuwe revisiecatalogus, een uitgebreid naslagwerk dat autoprofessionals in een handomdraai voorziet van alle benodigde informatie over ons revisie-assortiment. Deze catalogus omvat niet alleen een uitgebreide lijst van beschikbare onderdelen, maar biedt ook inzicht in veelvoorkomende storingen, revisieprijzen en een innovatief aspect: de besparing in grondstoffen vergeleken met het aanschaffen van nieuwe onderdelen.

Onze nieuwe catalogus werd feestelijk geïntroduceerd tijdens Autotechnica in Brussel en zal binnenkort bij onze trouwe klanten op de mat vallen. Het is een waardevolle tool voor autoprofessionals die snel en efficiënt willen navigeren door ons assortiment en de bijbehorende revisiemogelijkheden.

Revisiecatalogus

Revisiecatalogus

Actuele aanbod en nadruk op circulariteit

In deze geactualiseerde catalogus van ACTRONICS vind je natuurlijk de meest recente toevoegingen aan ons revisieaanbod. Hierbij zijn ook oplossingen opgenomen voor de nieuwste componenten, zoals OnBoard Chargers en Inverters/Omvormers. Om het gebruiksgemak van onze catalogus te optimaliseren, hebben we verschillende verbeteringen doorgevoerd die het navigeren eenvoudiger maken. Bovendien vind je bij elk onderdeel in de catalogus een QR-code, waarmee je direct toegang krijgt tot ons digitale platform voor meer informatie over veelvoorkomende storingen.

Een belangrijke vernieuwing in onze catalogus is de nadruk op duurzaamheid en circulariteit. Door onderdelen een tweede leven te geven, worden kostbare componenten hergebruikt en worden aanzienlijke hoeveelheden grondstoffen bespaard. Bij elk onderdeel wordt aangegeven hoeveel grondstoffen er gemiddeld worden bespaard, waardoor klanten een beter inzicht krijgen in de milieueffecten van hun keuzes.

Met deze nieuwe revisiecatalogus zet ACTRONICS stevig in om kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid te benadrukken, terwijl we autoprofessionals voorzien van de tools die ze nodig hebben voor efficiënt en effectief werk in de werkplaats.

Binnenkort bij jou in de bus

De vernieuwde ACTRONICS catalogus wordt de komende week bezorgd bij onze Service Points en trouwe partners. Mocht je interesse hebben in de catalogus maar deze niet hebben ontvangen, bezoek dan onze website en vraag deze eenvoudig aan via je account.